Webinar College Falen

Herken je dit?

  • Je teamgenoten zijn perfectionistisch
  • Je collega’s durven geen fouten te maken
  • Het gesprek over issues gaat stroef
  • Er zijn collega’s die tegen een burn-out aan zitten of uitvallen met overspannenheid klachten

Hoe kun jij als projectleider, manager of teamlid een aantal van bovenstaande punten doorbreken? Wat helpt om teamleden creatiever te laten worden?

Het antwoord is: leer te falen!

Falen doen we dagelijks. De ene keer noemen we het mislukken, de andere keer noemen we het tekortschieten of een fout begaan.

Het overkomt je in thuissituatie en ook in je projecten. De ene keer heeft het grote gevolgen voor je team, voor de resultaten die behaald moesten worden of voor je opdrachtgever. De andere keer heb je er vooral zelf last van. Je schaamt je, je stopt het weg of je begint misschien aan jezelf te twijfelen. Met alle gevolgen van dien.

Je voelt het wellicht al: we hebben heel veel negatieve associaties met ‘falen’. En daar gaan we wat aan veranderen.

In dit webinar ga je leren waarom falen zo belangrijk is en wat het effect is in je brein.

Naast theorie maken we het ook heel praktisch. Jij gaat namelijk het goede voorbeeld geven door zelf een faalverhaal te maken. We geven je een aantal oefeningen die je helpen kijken naar het falen wat jij hebt meegemaakt en je gaat jouw faalverhaal bouwen, zodat je de negatieve associaties kan omkeren en jouw project of organisatie een boost kan geven.

Jij gaat leren Glorieus Falen!

Op de wachtlijst Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan informeren we jou als eerste als het product weer op voorraad is.