Wat is Glorieus Falen?

Glorieus Falen is bedacht naar aanleiding van de Fuck up nights die over de hele wereld worden gehouden. Het is een evenement waarbij bad practices in het zonnetje worden gezet. Het verschil tussen Glorieus Falen en een Fuck up night is dat Glorieus Falen speciaal is voor projectmanagement. 4 projectmanagers vertellen in 10 minuten hun faalverhaal. Een faalverhaal gaat over beslissingen die fout uitpakken, inschattingsfouten, intuitie negeren, etc.

Vertellen over succesvolle projecten is makkelijk en dat is ook wat je ziet op social media zoals LinkedIn. Maar het doel van Glorieus Falen is om te vertellen over de dingen die niet goed gingen. Elke projectmanager maakt fouten. Laten we dat nou maar gewoon toegeven aan onszelf. En wat zou er nou mooier zijn om daar open over te zijn en dat anderen er dan ook nog wat van kunnen leren? Dan ben je toch Glorieus aan het Falen?

Maar bij deze faalverhalen willen we het niet laten. Onder het genot van een drankje en een daghap is er de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden. En last but not least: er wordt een workshop gegeven met nog meer inspiratie voor je projecten!