Wat is Glorieus Falen?

Vertellen over succesvolle projecten is makkelijk en dat is ook wat je ziet op social media zoals LinkedIn. Maar het doel van Glorieus Falen is om te vertellen over de dingen die niet goed gingen. Elke projectmanager maakt fouten, laten we dat maar gewoon toegeven aan onszelf. Wat is er nou mooier dan daar open over zijn zodat anderen er ook nog wat van kunnen leren? Dan ben je toch Glorieus aan het Falen?

Maar Glorieus Falen is meer dan alleen vertellen over wat er fout ging. Falen doet namelijk van alles met je brein. Met de juiste mindset kun je er iets van leren. Hoe kom je aan die mindset? En hoe kom je dan van het faalmoment naar een glorieus leermoment? Dat is waar Glorieus Falen over gaat.

“Glorieus falen is het creëren van een leerervaring voor jezelf en anderen na een moment waarop het gevoel van falen de overhand nam.”

Glorieus Falen is ook een event. Daar begon het allemaal mee. Leren van elkaars faalmomenten, daarover doorpraten en werken aan je soft skills als projectmanager. Dat is waar het event over gaat. Wij geloven namelijk dat jouw succes als projectmanager grotendeels samenhangt met jouw ontwikkeling in persoonlijk leiderschap. En dan hebben we het dus niet over projectmethodieken of inhoudelijke kennis.

Daarom bieden wij ook workshops en trainingen aan die je verder helpen in jouw weg naar een betere versie van jezelf als projectmanager.

Op de wachtlijst Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan informeren we jou als eerste als het product weer op voorraad is.