Projectmanagement met (verpletterende) Impact

In 8 weken nemen wij jou mee in een reis, zodat jij daarna elke situatie glorieus kan managen.

Laten we samenwerken voor meer impact en succesvolle projecten!

Presentatoren en organisatie van Glorieus Falen - Eveline Mos en Anna Schakel

Stel je dit eens voor: je loopt door een ruimte met allemaal mensen. Je kent iedereen. Je maakt een praatje met ze. Ze zijn blij je te zien. Ze praten met je over wat ze allemaal bereikt hebben het afgelopen half jaar. In het project, maar vooral op persoonlijk vlak. En hoe dankbaar ze zijn dat ze met jou in het team zaten.

Je opdrachtgever neemt het woord voor de hele groep. De resultaten die hij voor ogen had, zijn waar gemaakt en dat is een fantastische stap voor de organisatie. Je krijgt complimenten over jouw aanpak en communicatie.

Je krijgt ook interessante vragen van belangrijke stakeholders. Ze hebben gezien hoe jij je project leidt. Wil je eens meedenken over wat er nodig is? Heb je interesse om de leiding te krijgen over dit project? Mogen we je bellen?

Zelfverzekerd praat je met iedereen. Wat een heerlijke vibe had dit project! Je voelt je voldaan en kijkt trots rond op de groep die daar staat. Je hebt ook zin in de toekomst. Laat het volgende uitdagende project maar komen!

Wil jij dit bereiken met elk project dat jij leidt?

Dan is deze training Projectmanagement met Impact echt iets voor jou!

Ik hoef niet meer te lezen. Ja, dit wil ik!

Woow, wat gaaf dat je hier bent! Dat betekent dat jij namelijk wil werken aan jezelf, omdat jij ziet dat je nog veel verder kan komen. Dat je nog meer uit je team en je opdrachten kunt halen. Dat jij prachtige referenties kunt krijgen, die jou gaan helpen nog vettere opdrachten te doen.

Eveline Mos presenteert Glorieus Falen november 2019

In 8 modules brengen we jou naar de projectmanager die je wil zijn. Vanuit je authentieke zelf leer je continu inspelen op veranderende situaties. Dat is ook wat de wereld om ons heen vraagt: projectmanagers met serieus goede menselijke skills. Die kunnen acteren in een chaotische en niet perfecte wereld.

Dit programma gaat jouw professionaliteit naar de next level brengen zonder traditionele methodieken. Juist jij als mens gaat de succesfactor zijn van jouw projecten.

En wij, Eveline Mos en Anna Schakel, gaan dat samen met jou doen. Wij geven jou de theorie, de oefeningen en de feedback die jij nodig hebt om stappen te maken. De groep van maximaal 16 gelijkgestemde deelnemers is tevens jouw sparringpartner. Je zult zien dat dit ver na de training nog heel veel voor je gaat opleveren.

Ik wil me inschrijven!

Anna Schakel presenteert Glorieus Falen november 2019.

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we er al een paar!

Wat krijg ik allemaal in dit programma?
Een heleboel! Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven:

  • 8 modules (half september tot half november 2020) theorie, opdrachten, feedback en reflectie. Check de inhoud van de modules in een vraag hieronder;
  • begeleiding van een team professionals. We brengen jarenlang ervaring en succesvolle projecten met ons mee;
  • een online leeromgeving met iedere week video’s en werkbladen om aan de slag te gaan;
  • iedere twee weken een online Intervisiesessie van een uur waarin we de uitdagingen bespreken met elkaar;
  • een gastcollege van 2 uur door een expert die jou van alles kan leren over systemisch werken;
  • een hele dag offline leren over hoe jij nog beter je podium kan pakken en het project kan laten stralen. Dit geeft jezelf een enorme boost, mooie referenties en helpt je mooie nieuwe opdrachten te vinden;
  • een besloten linkedin groep met een groep gelijkgestemden waar je mee gaat sparren om er nog meer uit te halen;
  • een 1-op-1 coachingssessie met één van ons, geheel naar eigen inzicht in te plannen, zodat jij op het juiste moment hulp krijgt.
  • BONUS: je krijgt een vrijkaartje voor het Glorieus Falen event op 12 november!
Wat is de inhoud van de modules?
Het programma start de 2e helft van september 2020 en duurt tot half november 2020:

Module 1 “Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand”
Wauw, wie is die projectmanager daar in de spiegel? Je wordt met de week relaxter en zelfverzekerder! Jezelf in de spiegel aan durven kijken is de sleutel tot continu verbeteren en snellere resultaten. Deze module leren we je snel reflecteren, maken we kennis met elkaar en bepalen we jouw doelen.

Module 2 “de Transformers”
Wat is het fijn als je jouw teamleden binnen no-time kan transformeren van een kleuterklas naar een volwassen team waarin verantwoordelijkheid en initiatief genomen wordt. Deze module ga je aan de slag met teamvolwassenheid en coachen op mindset.

Module 3 “Dalai Lama & jij”
In harmonie met jezelf en anderen conflicten kunnen oplossen. Iedereen gaat naar huis met een voldaan gevoel! Deze module staat in het teken van empathisch en nieuwsgierig naar jezelf en anderen kijken.

Module 4 “Faal glorieus”
Hoe gaaf is het als je met jouw projecten het podium kan pakken? Dat je trots kan vertellen over de fouten die jullie begaan hebben én dat je hierdoor teamleden en stakeholders sneller in de actiestand krijgt. Deze module leren we je glorieus falen.

Module 5 “Het tij keren”
Meningsverschillen, een wijzigende koers of tegenvallende resultaten?Iedere (onverwachte) gebeurtenis die gaat gebeuren in jouw project, jij kan het aan! Deze module bouwen we jouw toolbox aan interventies en laten we je zelfvertrouwen groeien in chaotische momenten.

Module 6 “Leidinggeven zonder rang”
Wauw, je hebt zojuist een fijn gesprek gehad met de directie over jouw voorstel. En je mag het gaan uitvoeren ook! Dat voelt krachtig! Deze module geven we jou de handvatten sturing en coaching te geven aan teamgenoten en stakeholders.

Module 7 “De poppenspeler”
Jullie zijn nog net geen getrouwd stel. Maar jouw opdrachtgever en jij zijn een gesmeerd duo. Samen zorgen jullie er voor dat de randvoorwaarden en kaders geregeld zijn. Op deze manier ga jij je project goed kunnen uitvoeren. Deze module geven we jou de touwtjes weer in handen.

Module 8 “De kers op de taart”
Wanneer vierde jij jouw laatste persoonlijke succes? We doen dat deze module samen met jou!

Deze training geeft je de rest van je leven tools om jezelf te blijven ontwikkelen. Ga samen met ons dit avontuur aan!

Hoe veel tijd gaat dit mij kosten?
Dit traject vraagt een tijdsinvestering van 4 tot 6 uur per module. Je zult ook ervaren dat je er gelijk mee aan de slag gaat in je project. Wij garanderen je dat je deze tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdient.

Ga je nog lekker op vakantie of is er een andere reden dat je er een week niet bij kan zijn? Dat hebben wij ook. Hier houden we rekening mee in het programma.

Eveline Mos & Anna Schakel presenteren Glorieus Falen november 2019

Je wil dit avontuur samen met ons aan gaan, maar je hebt nog twijfels. Bel één van ons: Eveline – 0626208519 of Anna – 0637341585. Of lees verder in onze FAQ.

Yes! Kom maar op!

Op de wachtlijst Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan informeren we jou als eerste als het product weer op voorraad is.