Over ons

Wij zijn Eveline Mos en Anna Schakel, allebei werkzaam als projectmanager..

Eveline is projectfacilitor: zij ondersteunt projectleden in de civiele techniek en infrastructuur. Daarbij maakt ze gebruik van visuele werkvormen als zakelijk tekenen, een originele procesbenadering die bijdraagt aan sterke teambuilding en participatie.

Anna zit in een ander tak van sport, de ICT. Zij managet projecten die gaan over procesdigitalisering en data. Kenmerkend voor haar is dat ze de brug slaat tussen de business/klant en het technische team. Dat gaat in de vorm van jip-en-janneketaal, eerlijkheid en kwetsbaarheid.

Wij volgden elkaar op Instagram en hebben later via LinkedIn contact met elkaar gekregen. Anna heeft Eveline geïnterviewd voor haar podcast De Flow Show. En vanuit daar ontstonden goede gesprekken over ons werk en waar wij geïnspireerd door raken: verbinding en de continue drive om onszelf te blijven ontwikkelen. Het idee om samen een FuckUp night voor projectmanagement te organiseren was dan ook snel geboren.

Het bleek een startpunt voor een compleet aanbod om jou te helpen met Glorieus Falen!

Op de wachtlijst Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan informeren we jou als eerste als het product weer op voorraad is.