FAQ

Is het een online programma?
Ja én nee. Het is deels online en deels offline. Het instructiemateriaal en video’s zijn allemaal te vinden in de online leeromgeving. Daardoor kun je dit doornemen op het tijdstip dat jou goed uitkomt. Daarnaast komen we eens in de twee weken online bij elkaar voor intervisie. Offline pakken we een hele dag om samen te werken aan de zichtbaarheid van jou en je project. En natuurlijk zien we elkaar op 12 november bij het Glorieus Falen event!
Wat is de inhoud van de modules?
Het programma start de 2e helft van september 2020 en duurt tot half november 2020:

Module 1 “Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand”
Wauw, wie is die projectmanager daar in de spiegel? Je wordt met de week relaxter en zelfverzekerder! Jezelf in de spiegel aan durven kijken is de sleutel tot continu verbeteren en snellere resultaten. Deze module leren we je snel reflecteren, maken we kennis met elkaar en bepalen we jouw doelen.

Module 2 “de Transformers”
Wat is het fijn als je jouw teamleden binnen no-time kan transformeren van een kleuterklas naar een volwassen team waarin verantwoordelijkheid en initiatief genomen wordt. Deze module ga je aan de slag met teamvolwassenheid en coachen op mindset.

Module 3 “Dalai Lama & jij”
In harmonie met jezelf en anderen conflicten kunnen oplossen. Iedereen gaat naar huis met een voldaan gevoel! Deze module staat in het teken van empathisch en nieuwsgierig naar jezelf en anderen kijken.

Module 4 “Faal glorieus”
Hoe gaaf is het als je met jouw projecten het podium kan pakken? Dat je trots kan vertellen over de fouten die jullie begaan hebben én dat je hierdoor teamleden en stakeholders sneller in de actiestand krijgt. Deze module leren we je glorieus falen.

Module 5 “Het tij keren”
Meningsverschillen, een wijzigende koers of tegenvallende resultaten?Iedere (onverwachte) gebeurtenis die gaat gebeuren in jouw project, jij kan het aan! Deze module bouwen we jouw toolbox aan interventies en laten we je zelfvertrouwen groeien in chaotische momenten.

Module 6 “Leidinggeven zonder rang”
Wauw, je hebt zojuist een fijn gesprek gehad met de directie over jouw voorstel. En je mag het gaan uitvoeren ook! Dat voelt krachtig! Deze module geven we jou de handvatten sturing en coaching te geven aan teamgenoten en stakeholders.

Module 7 “De poppenspeler”
Jullie zijn nog net geen getrouwd stel. Maar jouw opdrachtgever en jij zijn een gesmeerd duo. Samen zorgen jullie er voor dat de randvoorwaarden en kaders geregeld zijn. Op deze manier ga jij je project goed kunnen uitvoeren. Deze module geven we jou de touwtjes weer in handen.

Module 8 “De kers op de taart”
Wanneer vierde jij jouw laatste persoonlijke succes? We doen dat deze module samen met jou!

Deze training geeft je de rest van je leven tools om jezelf te blijven ontwikkelen. Ga samen met ons dit avontuur aan!

Voor wie is dit programma geschikt?
Voor zzp-projectmanagers, programmamanagers, teammanagers en procesmanagers. Of vergelijkbare titels zoals omgevingsmanagers en product managers. Je stuurt in ieder geval (project)teams aan en herkent je in het volgende:

  • Je hebt een aantal jaren projectervaring en wil door naar het volgende niveau;
  • Je wilt je continu blijven verbeteren;
  • Je bent klaar voor een diepere reflectie op jezelf;
  • Je weet dat je hard skills je ver brengen, maar je soft skills nog veel verder;
  • Je wilt dit doen in een veilige omgeving met een groep gelijkgestemden.
Wat krijg ik allemaal in dit programma?
Een heleboel! Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven:
<ul>
<li>8 modules (half september tot half november 2020) theorie, opdrachten, feedback en reflectie. Check de inhoud van de modules in een vraag hieronder;</li>
<li>begeleiding van een team professionals. We brengen jarenlang ervaring en succesvolle projecten met ons mee;</li>
<li>een online leeromgeving met iedere week video’s en werkbladen om aan de slag te gaan;</li>
<li>iedere twee modules een online Intervisiesessie van een uur waarin we de uitdagingen bespreken met elkaar;</li>
<li>een gastcollege van 2 uur door een expert die jou van alles kan leren over systemisch werken;</li>
<li>een hele dag offline leren over hoe jij nog beter je podium kan pakken en het project kan laten stralen. Dit geeft jezelf een enorme boost, mooie referenties en helpt je mooie nieuwe opdrachten te vinden;</li>
<li>een besloten linkedin groep met een groep gelijkgestemden waar je mee gaat sparren om er nog meer uit te halen;</li>
<li>een 1-op-1 coachingssessie met één van ons, geheel naar eigen inzicht in te plannen, zodat jij op het juiste moment hulp krijgt.</li>
<li>BONUS: je krijgt een vrijkaartje voor het Glorieus Falen event op 12 november!</li></ul>
Hoe veel tijd gaat dit mij kosten?
Dit traject vraagt een tijdsinvestering van 4 tot 6 uur per module. Je zult ook ervaren dat je er gelijk mee aan de slag gaat in je project. Wij garanderen je dat je deze tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdient.
Kan ik in meerdere termijnen betalen?
Is de financiering niet in één keer voor je te realiseren? Dan bieden wij de mogelijkheid het in 4 termijnen te betalen. De prijs wordt dan €525 per termijn. Neem gerust contact op om dit verder met ons af te stemmen.
Op de wachtlijst Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan informeren we jou als eerste als het product weer op voorraad is.